lördag 14 mars 2009

Kross i Kristianstad!

Vid frukosten i morse tänkte alla samma sak; "Idag har vi åtta timmars bussresa att se fram emot, wohoo!!". Som tur var hade vi laddat upp med videor. Ett urval: Morgan Ågren (trum-damp på extremt hög nivå), G3 (begåvad men smaklös gitarr-onani), Varan-TV (dålig humor för dåliga människor) och Kingpin (en ganska tråkig film om bowling). Men större delen av resan såg ändå ut så här:

Till slut kom vi fram ändå, mot all förmodan, rim och reson. Det kändes som nio timmar, men var bara åtta. (Micke som kör bussen hävdar att det bara kändes som två timmar, men det är för att han lever lite snabbare än vi andra). Idag hade vi inget brandlarm, men hade ändå lite spänning i form av ett scenbyte. Till en större scen, ska tilläggas. Sen gick tiden skrämmande fort. Vi vet inte om det var tack vare ölen, den gemytliga skånska stämningen, eller trumvideon som Stipen värmde upp med. Micke hävdar att det låter som micro-popcorn av märket micropop, och han gav trumvideon ungefär samma uppmärksamhet som han antagligen ger till en påse micropop, även fast han nog inte säger "stäng av den där jävla skiten" till en påse micropop. Ni kanske tror att vi inte gillar honom, men det är ju faktiskt motsatsen som gäller. Han är grym.


Vi fick tyvärr ingen bra bild på publiken, men till er som var där och läser det här, stort jävla tack, ni var grymma!! I publiken hade vi vårt största fan, Böksholm. Böksholm är ett true fan, på riktigt alltså, och är nog den enda i världen som har precis all DP-merch som finns. Vi har ju faktiskt en hel del.


I skrivande stund sitter vi ÅTERIGEN på hotellet och dricker öl och snackar skit. Favorit i repris. Och eftersom det här är en social tillställning så ska jag sluta skriva och ägna mig åt trevligheter. Tjo och tjim, nästa helg spelar vi på en ö.


/Dia Psalma (+ crew)


PS. JUST FAN!!! Igår kväll, när vi satt på hotellet i Falun, satt det en kille bredvid och tokdäckade i en fåtölj. Han förtjänade ett foto, och ni förtjänar att få se det. /DS igen2 kommentarer:

 1. =D=D=D! Tack som fan.. dock är samlingen inte riktigt komplett.. saknar lite grejer än, typ era gamla back-droppar som jag antagligen får göra inbrott i Ulkes källare och sno ;)!
  Tack för att ni är världens mest tacksamma band att vara perverst besatt av!
  See you in steel
  /Böksholm \m/

  SvaraRadera
 2. Böksholm är en ond lite pojke som inte delar med sig..

  Men ni är bäst ialla fall :)

  SvaraRadera