tisdag 3 mars 2009

Första natten med gänget.

26 Februari: Ulke och Stipen möttes upp i Rocklassiker studion för att snacka lite om nya plattan och om Rockweekend/Rockklassikerturnén som händer i April/Maj med Ina, efter det blev det att jaga tåg till Göteborg, där vi mötte upp med Ztikkan och Pontus för att åka till MediaMarkt i Bäckebol för att signera skivor och tjingsa med lite folk som kommit dit.

27 Februari: Turnépremiär på Brewhouse i Göteborg,var i våran lånade replokal och mötte upp med helgens crew Danne, Johan och Svante för att packa den blåa bussen.Det va trevligt att stöta på herrarna i Sparzanza som kommer att göra ett gäng gig med oss under våren, redigt trevliga prickar, giget blev som det brukar första giget på en turné , lite nervigt och skakigt , men det funkade fint tycker vi nog, och denna recension visar att det kommer att bli fedt som tusan framåt våren, Agonyzone.

28 februari: Dags att bege sig till Hufvudstaden, där det var dags för anrika Nalen att gästas, skum lokal som är helt omöjlig att få till både utljud och lyssning för band i, men vi kämpade och det va en lattjo tillställning, med lite nerver kvar från Gbg, finns lite bilder att kolla på här, Metallslave och här.

29 februari: Tröttkörda och lite lätt slitna, så e det bara att masa sig upp till Bengans i Stockholm för att signa lite Cd´s och lira ett par akustiska låtar, vilket gick ungefär så här.

Hepp Hepp
Sörmlänningarna

1 kommentar:

  1. Vad är det för T-shirt Ulke har på sig. Det sr ut som, att det kanske står "Dia Psalma" Isåfall är det en jag aldrig sett=O ??
    /Böksholm

    SvaraRadera