måndag 19 januari 2009

Färdiginspelat!!

Jo, nu är videon färdiginspelad och det färdiga resultatet kan vi nog förvänta oss inom ett par veckor ungefär. Samtidigt som vi spelade in videon till Kulisser så tog vi lite nya kort, för er som vill se en förhandstitt på dessa kan gå in på http://www.revolver.se/ . Allt känns svinbra med både video och foto och nu vill man bara att den 25/2 kommer så att Re Voltere kommer ut. Lite nervöst e det men dom smakprov som kommit ut i form av Kalle Iskall och Kulisser har fått gott mottagande överlag. Videon blir nog grym! Jag (Ztikkan) som har jobbat med Patric och Revolver Film på åtskilliga videos vet ju vad han kan åstadkomma, och jag är absolut inte orolig. Nu har vi ett par veckor ledigt innan vi ska börja repa inför dom kommande giggen. Fan vad jag längtar att få köra de nya låtarna live!! Ungefär samtidigt som videon kommer att ha premiär kommer det att komma en "Behind the scenes" film som kommer att publiceras för allas ögon på http://www.gothenburgmetaltv.com/ och där kan ni även redan nu se undertecknad gå och jobba lite på de filmer som redan finns där, shit, mina knallröda kalsonger syns så in i helvete:)

Nog bloggat från min sida för idag...höres snart....lite nya festivaler inför sommaren och lite nya gig e satta, men få är officiella ännu, jag kan bara berätta att vi är klara för iallafall en av sveriges största festivaler, men fler kommer det att bli..

Over and out/ Ztikkan

1 kommentar:

  1. Har lyckats missa "kulisser" på Bandit, men helt säkert är vi många som önskar låten så den kommer att spelas tokmycket framöver :)

    Visst älskar vi alla era gamla låtar, men jag hoppas ni kommer spela en hel del nytt också under vårens spelningar? Får vår del blir det Stockholm och Nalen 28/2.

    SvaraRadera